Showcase

Back To The 90s and 00s 2016

MNM BACK TO THE 90S & 00S duikt op zaterdag 26 maart, bij de start van de paasvakantie, opnieuw diep in het verleden en neemt je voor de 8ste maal terug mee naar die fantastische jaren 90 en 2000, de tijd dat 2 Unlimited, SNAP!, Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert… de hitlijsten bestormden. En de periode dat je urenlang zoet was met een rubik’s cube, een furby, het verzamelen van flippo’s of een tamagotchi, de moonwalk danste en in fluokleding rondliep.

Die lekkere tijd, uit de leukste decennia ooit, herleeft op zaterdag 26 maart in het Sportpaleis met geweldige live-acts, een uitgedost decor, overal spiegelbollen zoals vroeger, kortom, alles zal voorhanden zijn om je opnieuw in de 90s en de jaren 2000 te voelen!

MNM Back to the 90s & 00s verwelkomt dit jaar een aantal verrassende namen! De bekende boysband EAST 17 (‘It’s Alright’, ‘Stay Another Day’) en LAS KETCHUP met hun wereldhit ‘Ketchup Song’ komen naar het Sportpaleis. Bovendien maken SYLVER die avond hun grote reünie-comeback na een rustpauze van enkele jaren.

Voor deze editie tovert MNM Back to the 90s & 00s ook nog een heuse DJ-BATTLE uit de hoed. Rumblers van dienst zijn dan ook de grootste dj’s uit de jaren 90 en 2000: DJ WOUT vs DJ REGI. Wout en Regi draaien al ettelijke jaren mee aan de top van de Belgische dance-scène. Samen zullen ze op 26 maart het Sportpaleis een hele nacht lang entertainen met de beste tracks uit de jaren 90 en 2000. En als klap op de vuurpijl gaan ze die avond nog eens battlen zoals van oudsher. Wout met zijn 90s-songs tegen Regi met zijn 00s-songs. Who’s gonna win this fight of the year? Come and watch the big rumble!

Client

Star Events / MNM radio

Date

26 March 2016

Location

Sportpaleis Antwerpen

Tasks TCF

Organisation: Star Events / MNM Radio
Set & light design: David Smeets TCF 
Technical production & Showregie: Jim Mattheus
Video content & Operator: Mattijs Van Looy TCF
Operator Lights: Kristof Blancqueart TCF
Camera: DB Video
Pyro fx: Dewico
Laser: Jelle Keizer 
Technical supplier: Phlippo