Showcase

Jacques Vermeire 5 voor 12 tour 2014

Comeback zaalshow “5 voor 12”. Op de aankondiging van 12 shows in 5 steden, met een première op 3 november in Arenbergschouwburg in Antwerpen, volgt een eclatant succes met méér dan 130 shows in het seizoen 2012-2013 én een succesverlenging in het seizoen 2013-2014

Terug, na 17 jaar

Het is naar die hoogsteigen comedy-roots dat Jacques Vermeire terugkeert in zijn nieuwe zaalshow, 5 voor 12. Liefst 17 jaar wacht de Vlaamse liefhebber van de gulle lach al op een nieuwe tournee. Die is er nu: 12 voorstellingen in 5 steden, want het is 5 voor 12.

Jacques Vermeire is daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Drie jaar geleden, in 2009, kondigt hij in De Laatste Show al een terugkeer naar de theaters aan. Maar eerst ligt er nog een vierde seizoen van Sterren op de dansvloer op zijn weg, en een opgemerkte rol in de telenovelle David, en een steeds omvangrijker samenwerking met K3: Marcel in Hallo K3, het konijn in Alice in Wonderland en straks een rol in de nieuwe K3-film. Er zijn stemmetjes te doen in Kung Fu Panda en, recent, The Muppets. Er is Vrienden Van De Veire en Tegen de sterren op… En al die tijd werkt Jacques Vermeire in het verborgene verder aan zijn nieuwe zaalshow. Vandaag, na inmiddels 17 jaar afwezigheid in die zalen, is er geen houden meer aan, Jacques Vermeire keert terug, het is 5 voor 12.


Client

Revolution Event Support and Koekstraat

Date

5 May 2014

Location

Belgium

Tasks TCF

Set Design by Jacques Vermeire and Thomas Lowette
Production and Audio by Bart Faut.
Lightdesign and programming by David Smeets
Operating by Bart Vandersmissen and David Smeets
Equipment supplied by Revolution Event Support.