Showcase

STUDIO 54

Een nieuw najaar, een nieuwe Studio 54 ! We maken ons klaar voor één van de meeste glamoureuze party’s van het jaar! Voor de 14de keer wordt het Sportpaleis omgebouwd tot de grootste discotheek van het land en beleven we opnieuw de sfeer van die meest legendarische en decadente nachtclub.

Twee grote internationale artiesten zakken op zaterdag 3 oktober naar het Sportpaleis af. The Gibson Brothers scoorden eind jaren 80 wereldhits met o.a. ‘Cuba’ en ‘Que Sera Mi Vida’. Top of the bill wordt Kid Creole & The Coconuts. De charismatische zanger August Darnell laat zich begeleiden door drie glamour Coconuts-zangeressen en brengt met hen de discohits ‘Annie, I’m Not Your Daddy’, ‘The Lifeboat Party’, ‘I’m A Wonderful Thing Baby’ en ‘Stool Pigeon’.

Special guest van de avond wordt Raf Van Brussel. Hij brengt een sfeervolle medley van een reeks aangrijpende disconummers. Opnieuw van de partij is ook de populaire Belgische partyband Cookies & Cream. Deze onweerstaanbare zeskoppige partyband bokst speciaal voor Studio 54 een stomende discoset in elkaar. Uiteraard zullen hun idolen Earth, Wind & Fire, Daft Punk en Bruno Mars niet ontbreken. DJ Ward is de hele nacht lang de dj van dienst. Hij kent als geen ander de hippe discotracks van vroeger en nu.

Client

Star Events

Date

3 October 2015

Location

Sportpaleis Antwerpen

Tasks TCF

Design & Production by TCF David Smeets
Operating Light & Video by kristof Blancqueart
Showregie by Jim Mattheus ICP Belgium
Lasers by Lasers system Belgium 
Sound, Light & video by Phlippo Showlights